sâmbătă, 4 septembrie 2021

Naomi Osaka , în lacrimi după eliminarea de la US Open : "Nu știu când voi mai juca tenis" - Plus : Simona Halep pe cai mari

 


Dupa ce Naomi Osaka a făcut o criză de nervi pe teren fiind și avertizată de arbitru pentru comportament nesportiv, și-a cerut iertare la conferința de presă pentru atitudinea din meciul cu Leylah Fernandez, 18 ani NR 73 WTA, care a eliminat-o cu 5-7, 7-6 (2), 6-4, dupa doua ore, apoi si-a facut numarul "mental" 
Ca să fiu sinceră, simt că sunt într-un punct în viață în care încerc să-mi dau seama ce vreau să fac cu viața mea. Nu știu când voi mai juca , care e următorul meu meci. Cred că voi lua o pauză pentru o vreme. În ultima vreme când câștig nu mai simt nicio bucurie. Când pierd mă simt foarte tristă. Nu cred că asta e normal. Vreau să mă distanțez de aceste stări
Eu unul vad doar o tânără milionară  care are deja cam totul la vârsta ei , astfel încât să-și poată permite să ia o pauză de la tenis și, de asemenea, să obțină ajutor mental de la un specialist fiindca, intr-adevar, tenisul e solicitant. Restul e doar PR fiindca toate aceste ganduri negre ii apar in capsor numai dupa infrangeri. 
Despre fata noastra nimic de zis decat : a ajuns in turul 4 in care va da de Svitolina , dupa un meci excelent si  un moral perfect ca-n zilele bune.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu