miercuri, 15 septembrie 2021

MET Gala : Emma Răducanu comparată cu Naomi Osaka de Piers Morgan ?

"Și, dacă tot vorbim despre falsitate, starul tenisulului mondial, Naomi Osaka, a stat tot anul să se plângă și să plângă, aruncând rachetele, cu tantrumurile sale pe terenurile de tenis și acuzând presa pentru forma sa slabă și problemele mentale. Și totuși, seara trecută, ea s-a ridicat, la fel de înfricoșătoare ca întotdeauna, pentru a defila în fața presei și lumii întregi, într-o ținută revoltătoare Louis Vuitton, care parcă țipa 'Vreau atenție!' ( sursa )
Piers Morgan, mereu injurat de restul lumii  pentru faptul ca spune / scrie ceea ce altii nu prea au curaj, a prins perfect ideea. Osaka e doar o gluma proasta in cautare de PR din orice ocazie doar ca sa-si ingrase conturile si asa destul de mari, bref : o comparatie cu Emma Raducanu chiar nu-si putea avea  rostul, fata a fost super-decenta printre restul invitatilor.
Totusi daca vreti sa va amuzati putin, iata si alti clowni de la MET Gala alaturi de Osaka  : mrs. & mr. Serena Ohanian si in final un fel de talibanca aka Kim Kardashian 



 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu