marți, 21 septembrie 2021

Băieții Chirilă un bun exemplu pentru "valorile" filosofice dambovițene : " un leu ciunga, doi lei punga"

Doi frați , comici aproape identici în ideile fără absolut niciun fel de susținere pe care le emană constant 

Încă nu avem puterea să dăm un singur nume tuturor acestor nemulțumiri și să fim o țară întreagă în stradă. Pentru că ăla care vrea o factură mai mică și un salariu mai mare, nu vede legătura cu o justiție independentă sau cu educația. - Tudor

Tudor
, 47 de anișori, este frățiorul mai mic, gânditor - agitator facebook care se prezintă și ca actor, având 4-5 replici în ultimul film,  gen "Ce pula mea faceți bă aicea, unde pula mea e Vali ?!" ( The Protégé 2021 ) în rolul unei gorile de boss mafiot, film din care e eliminat prin luarea gâtului după fix 10 minute. În rest cântă pe unde poate.
IQ lui consideră că dacă vrei un salariu mai mare, nu ai legătură cu educația sau justiția dar este vorba doar  indignarea că a fost înlocuit politic un pluserist. Când fusese numit , tot politic, era bine.
De unde până unde asemenea idei, întrebați-l când cântă la șușanelele primariilor  prin țară sau căutați-l pe la rivuluție, Mițule...

Ionuț, 55 de anișori, este fratele mai mare, filosof - numărător de cornere la TV și  acum iarăși antrenor  după o carieră măreață de  fix 50 de meciuri la 5 cluburi în vreo 15 ani dar mult mai hazliu decat Tudor.




Ce vreau să spun este de fapt mult mai simplu : dacă băieții ăștia  dau sfaturi fara să aibă niciun fel de realizare notabilă pana la 50-și de ani, în afara moștenirii numelui faimos al fostului gazetar, și generația actuală se uită în gurile lor, situația e tristă...dar adevărată.
The end is near.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu