duminică, 5 septembrie 2021

Micul "satrap" Cîțu vrea dragoste cu sila cu USR-Plus & țuțării de pe tușă : Mișu Negrițoiu

„Eu vreau ca această coaliție să continue. Soluția pentru mine este doar această coaliție, mergem pe această coaliție PNL-USR-UDMRSusțin această coaliție, este singura coaliție care poate să guverneze România astăzi, este singura coaliție, PNL-USR PLUS-UDMR, care poate să implementeze un program de guvernare care va dezvolta România în următorii patru ani de zile. Trebuie doar să ne așezăm la masa de discuție, să discutăm și vom găsi soluții." ( Cîțu la Oradea )

In primul rand numarati de cate ori a repetat Cîțu  "aceasta coalitie" si deduceti IQ omului care crede ca mai poate continua panarama alaturi de USR-Plus. In al doilea, deja se baga-n ciorba ca musca-n lapte  ( sau pe alte produse  ) orice țuțăr de pe tusa, ultimul exemplu fiind nea Misu al lu' Negritoiu




( "Bogdan" din prt-screen facebook  de mai sus  e Rares Bogdan )
Asadar nea Misule, " singura speranta"  a Romaniei sunt unii care se pupa cu AURiferii Simion & Sosoaca ? Ne lamurisi bustean si apropo, nu mai pune virgula intre subiect si predicat ( "presedintele tau, pluteste" ) , da ? Merci, stai jos si sa vii la meditatii.
Curios cum, marele fan al USR,  Tolontan tace adanc din 25 August si nu scrie un cuvintel despre noua iubire dintre Barna / Ciolos si Simion / Sosoaca. 
O fi vorba despre rusine sau inca nu o fi primit punctajul de la partid ? 😎😀


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu