luni, 13 septembrie 2021

C' așa-i in tenis : un 7-0 & un 6-0 urmat de trei 4-6

 

Trei evenimente demne de semnalat ieri, in ordine cronologica 

  1. La Monza,  Max iarasi s-a ciocnit cu Lewis, de data aceasta decizia oficiala fiind ca a fost vina olandezului, si doar elemantul halo i-a salvat viata lui Hamilton. Insa problema lui Verstappen este una psihologica. Hamilton are 7 titluri de campion mondial in timp ce olandezul niciunul, totusi  nu asa il poate  castiga pe primul deoarece indiferent ce ar face Max , englezul nu va ceda un milimetru in fata agresivitatii lui fiindca Lewis nu are ce pierde
  2. Pe Arena Nationala nu a mai fost un derby, oricum demult nu mai e, doar televiziunile trambiteaza termenul pentru reclama,  ci un macel : 6-0 adica un set-laptareasa la tenis. Altfel, cam nimic de comentat fiindca oricat s-ar bucura angajatii lui Gigi,  FCSB a jucat cu niste umbre.
  3. In fine, Daniil Medvedev a stricat cu un 3-0 fara dubii ( 6-4 in fiecare set ) parcursul perfect al lui Djokovic care iata nu face Grand Slamul 2021, dar am remarcat cu placere discursurile celor doi de dupa finala, un fair-play perfect si o amicitie sincera.
Concluzia e ca in sport fair-play-ul a devenit o rara avis, orice gest chiar marunt ne bucura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu