sâmbătă, 28 noiembrie 2020

Primarul Mihaiu Radu - USR a intrat în pâinea bugetară : + 12,8 MILIOANE pentru Supercom

 

"Trebuie să le explicăm copiilor ce este aceea solidaritate socială"

Asa a justificat o consiliera locala USR de la sectorul 2 decizia de tăiere a burselor de merit pentru elevii cu medii cuprinse între 9.00 și 9.50, pentru a majora, în schimb, bursele sociale. Practic, Consiliul Local a tăiat de la unii elevi, peste 4.400, pentru a le suplimenta pe cele sociale, susținând că nu au fost identificate sumele necesare pentru păstrarea acelor burse de merit la nivelul inițial. 

Pe de altă parte, același Consiliu a găsit bani în plus o suplimentare a bugetului pentru servicii de salubritate cu 12,8 milioane lei, bani care se duc spre Supercom, ( firma pe care primarul Mihaiu a injurat-o toata campania) , firma care nici nu mai are licență de operare

Supercom - deținută de un fost senator PSD, Ilie Ciuclea cu sau fără licență, primește în continuare bani pentru servicii de salubritate inexistente. Cum este justificată această sumă de 12,8 milioane de lei pe care Supercom ar urma să o primească ? Supercom ar fi prestat servicii la începutul pandemiei, de spălare a unor străzi cu detergent.( chestie cu care a defilat in campanie D.C. Popescu candidatul PSD dar care a pierdut )

Ce sa mai zic ? 

Mea culpa : am votat ca un bou desi stiam ca orice USR-ist e un habarnist cu inclinatii socialisto-PSD-iste. Deci dom' Mihaiu am deschis sezonul la tocat marunt primarii alesi, bafta maxima...

UPDATE 

Într-o discuție pe Facebook cu locuitorii Sectorului 2, primarul Radu Mihaiu a spus că a trebuit să suplimenteze bugetul pentru Supercom fiindcă acesta a epuizat toți banii în 10 luni. Și dacă nu ar suplimenta bugetul, nu s-ar mai face curățenie în Sectorul 2. Aberatia asta chiar nu o mai comentez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu