miercuri, 4 noiembrie 2020

Ce i-o fi spus dr. Gindrovel Dumitra ieri la Cotroceni lui K.W.Iohannis ?

 „Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea marți, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății ; Raed Arafat, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății; general dr. Ionel Paul Oprea, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății; Alexandru Rafila, - PSD reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății; dr. Andreea Moldovan, Director Medical, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov; dr. Gindrovel Dumitra, Medic Primar Medicină de Familie, Vicepreședinte al Societății Naționale de Medicina Familiei (SNMF), coordonator al grupului de vaccinologie din cadrul SNMF” - ( comunicat al Administrației Prezidențiale )

 

Când va fi disponibil vaccinul ( anti-covid19 n.m. ), toate statele membre vor primi cota din prima tranşă. Primii vaccinaţi vor fi lucrătorii din sistemul medical, dar şi persoanele din grupele de risc.Vaccinarea întregii populații va începe cel mai devreme, asta trebuie să fie foarte clar, în primăvară. (...) ”, - K.W. Iohannis

Nu am idee daca ieri la sedinta de la Cotroceni dr. Gindrovel Dumitra a deschis gura vreo secunda sau doar a luat notite fiindca absolut nimeni din presa nu i-a dat atentie si nu i-a mentionat numele.
Dar priviti cu atentie cine este personajul si cat de indreptatit ar fi fost sa ii spuna tare si clar Presedintelui ca nici macar vaccinarea antigripala de sezon nu a dat nici 10% rezultate ( la aceasta ora ) , ca medicii de familie au primit aproaape nimic spre deloc si ca vaccinul nu se gaseste de vreo 2 luni in farmacii. 

Dar cum e foarte pobabil ca omul sa fi tacut, Presedintele nu a deschis gura pe acest subiect care nu i s-a parut interesant. De papagalii din presa prezenti acolo si intebarile lor cretinoide nu mai discut, nu are sens.

Astea fiind zise , asteptati cu incredere  sa ajunga vaccinul anti-covid19 in Romania si, candva spre toamna-iarna lui 2021, daca aveti mare noroc poate va vaccineaza cineva. Dar n-as paria un leu pe asta...

Pana atunci nu uitati sa votati fiindc, mai da-l in cacat de vaccin anti-gripal , Presedintele are alte prioritati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu