sâmbătă, 7 noiembrie 2020

În America se fură voturi !!! Urmează România, crede bloggerul Năstase Adrian sărbătorind 7 Noiembrie

Un fel de articol gen ciorbă lungă -  saracia prostului-gurnalist , postare plină de cretinisme,  care ne spune pe scurt ca în America se fură voturile cu ambele mâini, din care citez doar :

  • Şi dacă pentru prima oară* în istoria de peste 200 de ani a celei mai lăudate democraţii, nu poporul, ci justiţia “independentă” îl va face pe pierzătorul alegerilor preşedinte ? Ar fi caz unic. Păi atunci să vezi distrugeri şi violenţe pe străzi.
  • Mergeţi în 6 decembrie la vot. Oricum câştigătorul e prestabilit. Ca într-o gubernie. Judecătorii noştri nu-s ca ai lor. Să îndrăznească PSD-ul să câştige scrutinul! Să vedem atunci jihadul stârnit. Oricum la guvernare nu vin cei aleşi, ci cei doriţi de instrumentiştii corului robilor. Dacă în America s-a furat atât, vă imaginaţi ce se va întâmpla la noi? Demult Romania şi-a pierdut suveranitatea.”
  • În întreaga istorie ideologiile revoluţionare au stârnit revolta maselor. Se va striga “pe el, pe mama lui,” ca pe stadioanele de la noi ?

Nu mai comentez imbecilitățile din text, nu are sens atâta vreme cât același prost vesel scrie  ca "ar fi prima dată"* și ceva mai jos "Situaţia nu e fără precedent". Ii zici idiot și tragi apa după el.

Dar binecunoscuta prostie cruntă a lui  Ghilezan postată  de bloggerul Nastase Adrian  pute a  "Trăiască Rusia & China, democrații veritabile !".
Curați pro-europeni atlantiști товарищи Бомбонель и Гилезан.

Да здравствует 7 ноября !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu