duminică, 1 noiembrie 2020

Odele pentru USR continuă : "Libertatea" by Tolontan despre persoana oarecum publică Fritz Dominic Samuel şi iubita acestuia

Ca să asculte primul discurs al iubitului său în calitate de primar al Timişoarei, logodnica lui Dominic Fritz se ridică în picioare un minut, două, dar apoi se aşază din nou în fotoliu, la balconul filarmonicii, încercând să nu atragă prea mult atenţia asupra ei. Aici se află doar ea şi reprezentanţii presei, pe care i-a rugat deja să nu o filmeze sau fotografieze. Poartă o rochie neagră, cu pantofi negri cu toc drept şi o haină din stofă alb-negru, la care a accesorizat o geantă, întâmplător sau nu, vişinie precum cravata primarului.

 




 Si tot asa mai departe, da-i si lupta in continuare la tabloid  neicusorule Tolontan. Remarc doar ca nu au publicat numele complet al iubitei careia i s-a prezentat in detaliu tinuta ( dar revin la final pe tema ).  

Cum ziceam si ieri, cam acesta e jurnalismul de portofel politic , jurnalism care desigur a omis sa mentioneze ca "iubita" de origine asiatica, o diplomată ONU, care  "nu înţelege limba română" isi intretinea prietenul - primar ( nu c-ar fi fost vreun secret sau ceva rau in asta )

In plus, din partea casei o  foto nitelus mai mare, nemascata  si o recomandare d-lui primar ales Dominic Samuel Fritz : acum sunteti o persoana publica, platita din bani publici deci numele amicei ar trebui facut public.
Auf wiedersehen
und viel Glück !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu