vineri, 13 noiembrie 2020

Bancuri cu U.S.R. vs. P.S.D. demne de Kamikaze : PSD Dâmbovița cere interzicerea sloganului "O Românie fără hoție"

PSD Dâmbovița a cerut interzicerea sloganului "O Românie fără hoție" pentru că "instigă la ură și xenofobie" si "Dezavantajează toți competitorii electorali"

Acum serios vorbind trebuie sa fii cel putin cretin ca sa afirmi in scris asa ceva dar, lasand PSD  Dâmbovița de la care oricum nu aveam pretentii, nici cu U.S.R.- Plus nu mi-e deloc rusine. By the way, alt slogan pentru campania electorala nu gaseau ? Fiindca o Românie fără hoție nu se va vedea nici macar in 3020 dupa vreo 1000 de ani de guvernare pluserista, din simplul motiv ca hotie gasesti oriunde in lume,  din SUA pana-n Noua Zeelanda.
Pe de alta parte, chiar isi inchipuiau alde Dacien Julien si Danut haBARNAm ca PSD & PNL le vor sufla in panzele campaniei sustinand in Senat  referendumul "Fara penali" doar ca le ofere pe tava un motiv de lauda pentru ciupirea  catorva voturi ? Sunt chiar atat de idioti incat injurand la gramada "vechile partide" cer sprijinul lor ? Geeez...
Or fi cum or fi PSD & PNL dar n-as stampila never-ever acesti agarici tembeli pluseristi , n-au decat sa se simta bine alde incasatorii Papalaga-G4Media si Hotnews, cu nimic mai buni decat Latrina 3 cand presteaza  "presa" pentru partid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu