vineri, 27 noiembrie 2020

Ce nu veți citi în tabloidul USR - Tolontan : de la prințesă la consilieră cu Nicoleta-Camelia Cirjan

Primarul municipiului Brasov, Allen Coliban a numit-o pe Nicoleta-Camelia Cirjan consilier in managementul comunicarii

 

 Cirjan Nicoleta  a devenit cunoscuta pentru relatia pe care a avut-o cu fostul principe Nicolae in anul 2015, in urma careia a rezultat Iris Anna, copil  contestat de  Nicolae timp  vreo 3 ani de zile dupa care testul ADN de paternitate a demonstrat ca el este tatal fetitei si golanasul a recunoscut



Drept pentru care foarte capabila  single mom a facut dupa aceea o frumoasa cariera in USR, incununata acum cu un job la primarul Coliban, felicitari !

Misto subiect de tabloid, este ? Pai atunci, ce facusi dom' Tolo, ai ratat nitica reclama pentu febletile tale pluseriste sau erai doar ocupat cu micile golanii inventate despre Iohannis fiindca incasezi pe blog doar ca sa lovesti prin ricoseu in PNL.? 
In ce consta prostia inversunata a acestui ex-jurnalist transformat in blogger activist care traieste cu impresia ca un Presedinte citeste toate petitiile care i se trimit ? ( By the way, omului Tolo nu ii place nici privirea prezidentiala, dar pentru remedierea situatiei i-as recomanda sa se auto-admire intr-o oglinda atunci cand zambeste cu speranta ca nu se va sparge )

Totusi , sa presupunem ca  PNL scade sub PSD ( e posibil oricand ) si USR ciupeste cam un 15-18% , caz in care Tolo va fi fericit dar...cu cine se vor  mai alia alde Barna & Ciolos ? Ghici ghicitoarea mea : vor mesteca in sec  inca 4 ani de opozitie, probabil singura chestie pentru care sunt pregatiti.

Dar asta nu mai e treaba scribului Tolontan, nu-i asa ? Numaratoarea mortilor si a cecurilor incasate sunt.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu