duminică, 8 noiembrie 2020

Al 46-lea Președinte al S.U.A. va fi Joe Biden - O explicație excelentă vine din...Israel

 

Eu spun că , de data asta, presedintele de facto va fi vice-president elect Harris Kamala, prima femeie vicepresedinte din istoria SUA,  altfel victoria ( deja contestată de Donald Trump care sustine ca el ar fi castigat ) a fost fara dubii -  in afara unor idioti PSD-isti gen Nastase - Ghilezan si destui  altii cu IQ-ul lor subunitar  -  care acum , la fel cum procedasera acum 4 ani cu Trump, se vor repezi sa-l linga-n  fund pe President elect, Joe Biden  

Altfel Biden, in ciuda tuturor habarnistilor care emit prostii, e o garantie pentru Romania, el ca vice-presedinte  alaturi de  Obama  au pus in 2014 bazele scutului anti-racheta si prezentei sporite a trupelor SUA in Romania.

Succes noului Presedinte si respect  celui vechi ( cu toate greselile lui ) , asa se gestioneaza civilizat o tranzitie de putere.


Am sa inchei cu o observatie de foarte mare bun-simt care vine din Israel 

...Cum poți să crezi că fâlfâitul aripilor unui fluture pe o plajă din Brazilia poate provoca un tsunami în altă parte a lumii. Acum după ce un liliac bolnav dintr-o piață din China a provocat căderea președintelui Americii, am început să cred.

It's true,  exact asa s-a scris istoria Planetei in 2020...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu