vineri, 6 noiembrie 2020

Piaţa Obor vs Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă - Orban, ne luaţi la mişto ?

Art. 7 (1) Se propune suspendarea activității piețelor agroalimentare în spații închise, târgurilor, bâlciurilor, piețelor mixte și volante și a talciocurilor, definite potrivit art. 7 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 348/2004 privind exercitarea comerţului cu produse şi servicii de piaţă în unele zone publice, cu modificările și completările ulterioare.

(2) Se permite activitatea piețelor agroalimentare ce pot fi organizate în zone publice deschise, cu respectarea normelor de protecție sanitară. (aici )


Dupa care Orban Ludovic s-a referit punctual la Hala Obor. Am o veste trista pentru Sica : cam toate pietele din oras sunt "inchise", cum procedezi coane ? Chiar ai dorit sa creezi panica, aglomeratii si isterie a cumparaturilor incepand  de azi si pana luni ?

Si mai ales, toate magazinele alimentare adiacente, supermarketurile, mall-urile, etc, nu sunt spatii inchise , cu acestea  ce faci, cum procedezi ? Le inchizi si infometezi populatia ?!

I rest my case : comunicarea prosteasca  le va manca multe procente. Uitati-va doar ce pateste Trump...

UPDATE

Magazinele  din interiorul Pietei de langa mine nu erau anuntate acum la 9 dimineata de o iminenta inchidere incepand de luni, patronii nu aflasera nimic de la administratori. Urmaresc cu interes si maine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu