joi, 19 noiembrie 2020

Luminițele de Crăciunul 2020 și noii primari aleși

  • Nicusor Dan, primar general Bucuresti : “ Deci nu a fost o decizie pe care eu să o am până la acest moment. Din informațiile pe care le am, contractul, care a fost semnat pe trei ani și va expira o dată cu această iarnă, s-au executat lucrări pe 90%. Deci, în linii mari, vom avea aceeași decorare a străzilor de anul trecut. Dacă tot s-au pus, o să se aprindă”" ( Pandele Firea i-a lasat mostenire un contract pentru luminite inclusiv pentru 2020 )
  • Ciucu Ciprian - sectorul 6 Bucuresti in 6 noiembrie. :    “Nu vom avea anul acesta luminițe de Crăciun în Sectorul 6. Am întors-o pe toate fețele și cred că este decizia cea bună“, - motivatia : banii 
  • Piedone, sector 5 :  “Nu-i putem priva de magia sărbătorilor pe locuitorii din Sectorul 5. Nu putem să le furăm copiilor Crăciunul. "

Sectoarele 1,2, 3 si 4 : nicio veste pana acum

  • Emil Boc, Cluj - "Vom avea cu siguranță iluminat festiv pentru că, deși trecem printr-o perioadă mai grea, e important să avem o atmosferă de sărbători și copiii să simtă că este perioada Crăciunului." 
  • Fritz Dominic , Timisoara : "Vom avea cu siguranță iluminat festiv pentru că, deși trecem printr-o perioadă mai grea, e important să avem o atmosferă de sărbători și copiii să simtă că este perioada Crăciunului."


O, da, desigur, e important sa se inghesuie copii, parinti, bunici sa le priveasca, e chiar momentul oportun.

Bref, unii se pot abtine, altii - nu, fiecare dupa facultati, ar fi zis Moromete...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu