luni, 16 noiembrie 2020

Cât va mai dura până când Tolontan va scrie că Iohannis, Nicușor Dan & PNL au dat foc la Piatra Neamț ca să compromită PSD ?

Un articolas cel puțin jenant al jurnalistului propagandistului USR Tolontan dedicat amicilor din USR , mai exact lui Vlad Voiculescu, text care lovește în inamicii de campanie Iohannis, Nicusor Dan & PNL 

Bref : Iohannis e rău fiindcă non-stop în PSD, Nicușor  & PNL sunt răi fiindcă se afișează împreună in campanie, doar Voiculescu Vlad e un înger - economist ( cu studii la Viena si Erste Bank ) trimis din ceruri printre noi ca ne vindece...sănătatea.

Pentru asta e viața de propagandist-politruc de presă, adică de    п р о п а г и т ,  e musai sa compui mizerii  la comanda.

As for me, chiar nu m-a interesat deloc decizia CAB care a constatat că taticul Vasile Voiculescu a fost colaborator al Securității, treaba lui, parintii nu ti-i alegi . Dar ingerasul Vlad,  desi o cunostea in martie 2015, adică cu câteva luni înainte ca juna speranță a politicii să devină  șef de cabinet al ministrului de Finanțe în guvernul Cioloș , după care să salte direct la postul de ministru al Sănătății , a tacut.

Vrea careva sa parieze ce post de ministru  va cere USR-Plus conditionand o eventuala participare la guvernare ( de care nu au absolut niciun fel de chef  ) ? Ghiciti-l voi...


 

 

 

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu