marți, 31 decembrie 2019

Semne bune 2020 are...Cât încasa Voican Voiculescu de la IRRD desființat de guvernul Orban

  • Guvernul Orban a adoptat în ultima ședință din acest an proiectul de ordonanță de urgență privind desființarea "Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989" condus de Ion Iliescu - președinte, Gelu Voican Voiculescu - director general, și Emilian Cutean -  secretar general.
  • " Asta e o porcărie curată. Adică Institutul Revoluţiei Române, renunţăm la Revoluţia Română, la studierea ei... Nu înţeleg, nu ştiu, nu am aflat încă această ştire. Mi se pare o porcărie inadmisibilă" - Iliescu Ion
Mutatis mutandis, dar, totuși, ceea ce nea Nelu numește "o mare porcărie inadmisibilă" nu poate fi decât ceva absolut corect, de aplaudat. În fond vorbeam doar despre o sinecură înființată în 2004  ca să se ocupe de...nimic, desigur, atunci când nu încerca să organizeze concerte pe sute de mii de euro. Gelu Voican Voiculescu încasa de la IRRD 7.359 de lei lunar.
Cum ziceai că suna chestia aia, "sărac și cinstit" nea Nelule ?
Altfel e bine, criminalii din Decembrie '89 vor rămâne fără jucărica pe bani publici , noi rămânem cu speranța că, poate-poate, 2020 îi va aduce în boxa acuzaților.
Semne bune anul are, deci ca întotdeauna, să începem noul an sperând la mai bine : la mulți ani !

Un comentariu: