duminică, 8 decembrie 2019

Marriage Story

Marriage Story, comedy-drama - romance, scenariul si regia Noah Baumbach cu Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, Alan Alda , Ray Liotta , Merritt Wever. Probabil singura premieră notabilă într-un weekend plin cu grămezi de filme serie B ( Bruce Willis, Steven Seagal, Nicholas Cage printre vedetele unor pseudo-producții ) vine tot de la Netflix : Marriage Story, un portret incisiv și compătimitor al destrămării unei căsătorii și a unei familii care se chinuie să rămână împreună.
Relatia dintre Charlie , un regizor care ar vrea să rămână în New York, si Nicole, soția sa, o actriță care a obținut un râvnit rol în televiziune și trebuie să se mute în Los Angeles , da gres si ei sunt prinși într-un proces de divorț urât care implică custodia copilului, iar încercarea de a rezolva situația amiabil conduce la accese de furie de ambele părți...
De la realizatorul Noah Baumbach, fost nominalizat la premiile Oscar  ) și cu o distribuție excelentă ( tur de forță pentru Scarlett Johansson si Adam Driver ) filmul chiar merită elogiile criticii ( 94 metascore  e ceva... )
136 de minute  👌👍👋  vizionabile aici 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu