luni, 9 decembrie 2019

Pandele-Firea ar mai vrea un mandat la Primărie ca să termine definitiv bucureștenii, opoziția încă ezită

Unde altundeva decat live la amicele salariate din Latrina 3 care au sunat-o, țoapa  din Voluntari a declarat, intr-un pomelnic de mahalagisme la adresa tuturor celor care o contesta, ca :
...cu siguranță doresc să candidez pentru că vreau să termin ceea ce am început. Nu văd de ce nu aș candida, pentru că trei ani de zile am muncit de dimineața până noaptea...
Acum, as putea sa-mi bat joc mult si bine de minciunile din declaratia mitomanei, dar nu are sens. E mai simplu sa vedem ce promitea cand si-a inceput mandatul acum 3 ani si ce a realizat, adica fix nimic si sa ne intrebam daca abia acum s-a gandit sa se apuce de treaba ca sa termine peste...cati ani ? Cat despre weekenduri, se vad destul de clar in miile de poze afisate pe facebook alaturi de familie si multe alte traznai spre deliciul fanilor plimbati la moaste de famiglia Pandele - Firea din Voluntari.
Astea fiind zise, e cu mult mai simplu sa arat cum stau partidele la aceasta ora in Bucuresti, in noiembrie 2019 cifrele reci si precise fiind urmatoarele :
- PNL 32%
- USR 25%
- PSD 18
- PMP 8%
Daca veti spune ca sunt cifrele de la prezidentiale, raspunsul e simplu : da, fiindca si la Primarie va fi tot un vot 100% politic
Acum sa adaugam la cele de mai sus si o iarna in care RADET-ul falimentar, pastorit de Firea in ultimii ani, va tine bucurestenii la congelat in apartamente si la ce procente ajungem la primavara ? Om vedea, rabdare, tutun si caldura-n case...
Problema nu este insa la aceasta tuoapa habarnista, ci la candidatii impotriva ei, ori aici situatia nu arata prea bine.
  • PNL e inca in expectativa, probabil cercetand numele cu cel mai mare impact la electorat.
  • USR deja l-a propus de ieri pe..."independentul" si eternul candidat Nicusor Dan. 
  • Plus, aliati ai USR, tin insa cu dintii de candidatura lui Vlad Voiculescu.
  • PMP a anuntat prin Basescu ca are un candidat mai bun decat toata lumea si anume pe...Paleologu , cunoscut specialist in orice. 
  • ...si evident ca vor mai aparea 1001 de glumite care vor avea chef sa candideze.
Si uite asa, pe galceava care se va isca intre cei de mai sus se bizuie candidata  catastro_Firea, care stie bine ca se poate baza doar pe un maxim de 25% de pomanagii si pensionari, fani ai moastelor si ai Latrinei 3 dar care, la o prezenta scazuta la vot, o pot ridica mult.
Oare au invatat ceva partidele si electoratul din lectiile lui 2016 ? Om trai si om vedea...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu