sâmbătă, 21 decembrie 2019

The Two Popes

The Two Popes, biography - drama, regia Fernando Meirelles cu Jonathan Pryce, Anthony Hopkins, Juan Minujín.
Un film Netflix regizat de Fernando Meirelles, cu Anthony Hopkins ( Benedict ) și Jonathan Pryce ( Francisco ), care oferă o altă perspectivă asupra unui moment de cotitură în istoria bisericii catolice.
O poveste intimă a uneia dintre cele mai dramatice tranziții ale puterii din ultimii 2.000 de ani. În ​​fața scandalului și a îndoielilor de sine, introspectivul Papa Benedict îl cheamă pe cel mai dur critic și viitorul său succesor la Roma pentru a dezvălui un secret care va zguduie bazele Bisericii Catolice. În spatele zidurilor Vaticanului, începe o luptă între tradiție și progres, vinovăție și iertare, deoarece acești doi bărbați foarte diferiți se confruntă cu trecutul lor pentru a găsi un teren comun și a crea un viitor pentru un miliard de adepți din întreaga lume.
Inspirat de fapte reale, extrem de asteptat si recomandat ,   doi actori excelenti in rolurile titulare, critici impărtite, dar The Two Popes completează incredibila serie de premiere Netflix din ultima lună ( Irishman, Marriage Story, Uncut Gems ) care cred că va cam mătura concurența la Oscars 2020. Dar să asteptăm nominalizările... 😉
125 de minute de neratat  👌👍  vizonabile aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu