vineri, 6 decembrie 2019

Iohannis vs IQ presei tip A3 : cine a convins-o pe Dăncilă să candideze ?

Președintele a făcut aseară o scurtă declarație de presă pe tema summit-ului NATO desfășurat 2 zile la Londra ( chestie care prea puțin a interesat presa românească ) după care a așteptat întrebări.
Prima s-a repezit la microfon o fătucă A3 și...
  • -...spune Paul Stănescu, într-o declarație de presă, ca ați fi avut o discuție tête-à-tête cu doamna Dăncilă, aproximativ 20 de minute din care reiese faptul că ați fi convins-o să candideze la alegerile prezidențiale, să fie contracandidatul dumneavoastră Vreau să vă întreb dacă ați avut o astfel de discuție și dacă ați convins-o, desigur, pe doamna Dăncilă să vă fie contracandidat în alegerile prezidențiale?
  • -... pentru că suntem amândoi ardeleni aciuați (sic !) în Capitală, ca să zic așa, m-am gândit să vă dau o mână de ajutor și să vă ajut să vă duceți la îndeplinire acest deziderat legitim și să vă întreb în mod direct : când sunteți disponibil pentru un interviu la știripesurse.ro ?
Na, de lemn să fii și tot ai rade sănătos la asemenea aberații, ceea ce s-a și întâmplat înainte ca fătuca să fie trimisă la plimbare ca să întrebe la PSD și "ardeleanul" să-si plimbe fake-news-urile la situl #pesurse. Dar, chiar așa prostești fiind, totuși reprezentative pentru audiențele A3 sau #pesurse ( audiențe cu o medie de vârstă egală cu IQ adica vreo 70 ) "întrebările" reprezintă destul de exact nivelul la care a ajuns presa românească. Un tembel aruncă o bășină la Slatina care e imediat înghițită de "specialiștii în știri-fake news " care produc mai multe tâmpenii ( unu , doi ) pentru site, preluate apoi de alte fake-news sites, etc. Cel mai jegos site producător de spam, copy-paste și fake-news ( deținut de cuplul Buble-Tușa și scris de niște glumițe sub pseudonim ) are impresia că va obține un interviu de la Iohannis.
Fiindcă atât pot, atât ii duce capul, atât produc. Marea majoritate a jurnalistilor cu pretenții care și-au cam făcut plinul s-au retras, alții își maschează veniturile pe tot felul de situri fără trafic și fără reclamă dar încasând en-gros de la partide, lăsând în prim-plan niște zerouri.
Cât despre întrebarea din titlu , e ușor de aflat " cine a convins-o pe Dăncilă " să candideze și , mai ales, pentru câți bani. Totul e să știi prin finanțele cui să cauți...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu