duminică, 22 decembrie 2019

You can't handle the truth ! 22.12.1989 - 22.12.2019 : între Ceaușescu, Brucan, Iliescu și...JFK

„Pentru a deprinde democraţia, românii vor avea nevoie de 20 de ani”


 Cred ca ne amintim cu toti de cuvintele batranului bolsevic, demult plecat la loc cu verdeata, Silviu Brucan, rostite prin ianuarie 1990, prin care eram avertizati ca abia peste doua decenii vom intelege ce e acela "exercitiu democratic". Well, dupa ce l-am injurat la acea vreme, acum am putea spune ca abia dupa 30 de ani, romanii incep sa inteleaga sensul. Cat despre "adevarul Revolutiei din 1989" as avea o mica parabola.
Asasinarea lui J.F. Kennedy a fost citată de Ion Iliescu acum multe decenii, nu retin precis momentul, ca un exemplu istoric de enigmă fără răspuns, punand-o alaturi de misterele din decembrie 1989, ceva de genul : mai draga, nici americanii, oricat sunt ei de democrati, n-au aflat dupa 50 de ani...E si nu e asa, iata foarte pe scurt, de ce.
Americanii, o natiune super-patriotica cand e vorba de simboluri, refuza sa rosteasca cu voce tare cateva adevaruri care se mai scapa doar prin filme documentare sau artistice ( recentul Irishman e ultimul exemplu ). Ori USA proclamandu-l pe JFK un simbol uita sau baga sub pres niste adevaruri demonstrate
Primul adevăr - alegerile
- JFK a castigat alegerile din 8 noiembrie 1960 cu un avans de 112.827 de voturi, adică 0,1% din votul popular, in fata lui Nixon
- trebusoara de mai sus s-a intamplat cand, bine stimulati financiar de vechiul lor partener de business Joseph Keneddy, patriarhul familiei, cativa mobsters au decis sa-si trimita echipele de vot pe care le controlau ca sa incline balanta
- dupa care, ajuns Presedinte, JFK i-a cam uitat pe baieti si ce a urmat se  stie
Al doilea adevar - persoana JFK  : aceasta icoana democratica poseda cateva "calitati" foarte bine ascunse de catre o mass-media extrem de bine unsa financiar de acelasi tatic obsedat ca un fiu sa castige Casa Alba
- JFK era foarte bolnav inca din tinerete, calmante, steroizi și antibiotice curgeau constant prin venele lui , Dr. Max "FeelGood" Jacobson, medic fără licență, ii injecta 10-15 miligrame de amfetamine de câte două ori pe săptămâna.
- treaba cu steroizii il transformase insa intr-o veritabila sex-machine, masculul alpha JFK nu rata nimic , uneori chiar in mijlocul unor intruniri politice disparea cate 8-10 minute prin culise cu o admiratoare ( marturii ale Secret Sevice exista destule )
- Jackie Bouvier-Keneddy, care la un moment dat isi dorise  divortul, a suportat toate chestiile de mai sus numai dupa ce acelasi Keneddy Sr.  i-a scris un cec de 1,000,000 $.
Al treilea adevar - asasinatul din 22.11.1963 din Dallas
- de atunci si pana in ziua de azi, plecand de la socanta autopsie in urma careia creierul lui JFK a disparut  ( no joke !!! ) la halucinantul raport al Comisiei Warren si secretizarea absoluta a tuturor informatiilor,  nimeni, dar nimeni de la cel mai inalt nivel in jos, nu pare a isi dori sa expuna adevarul.
Si as putea continua la nesfarsit...dar cui ii mai pasa astazi de toate cele de mai sus ? JFK e in continuare vazut ca un American Icon.
Ori asta, prieteni, se numeste popular a pune batista pe tambal la nivel de stat. Brucan, Gorbaciov & Bush Sr. si desigur, ultimul pe lista, Iliescu Ion o stiu demult.
Vreti adevarul despre Decembrie 1989 ? Poate peste vreun secol, poate doua.
Ah, vreti sa stiti de ce ? Ok...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu