vineri, 20 decembrie 2019

What's up, "Doc" Vlad Voiculescu ?

Din  serialul ( care ar putea deveni zilnic ) "Alianta USR - Plus spune lucruri traznite  hazlii "  la Hotnews ( unde altundeva ?! 😉  )  Vlad Voiculescu  anunta sus-si-tare ca el ar trebui sa fie unicul candidat al opozitiei, care la alegerile din 2020 sa o trimita pe Firea inapoi la cratita, in Voluntari.
Daca frecusurile USR vs Plus pe aceasta tema sunt deja bine-cunoscute sunt totusi mai greu de inteles aserțiunile urmatoare :
  • Sper ca Nicușor Dan și PNL să fi învățat din greșelile din 2016 și sper că nu vom avea oameni atât de încăpățânați să meargă până la capăt indiferent ce va fi.
  • ...am fost șef de cabinet al ministrului Finanțelor, apoi ministru al Sănătății, după aceea m-am ocupat de construcția PLUS, partid care are peste 40.000 de membri în București
  • De peste 3 ani de zile sunt voluntar, trăiesc din economii. Am plecat din bancă cu o sumă consistentă, cât să îmi permit să o duc în regim de voluntariat și intenționez să fac asta încă cel puțin 6 luni 
De la început spun ( fără să mă cramponez de amănunte gen ministru al Sănătății ↦ primar, sau cei 40 mii de membri ai Plus , chestie pe care o iau ca pe o glumă ) : sunt 101% de acord că opoziția trebuie să apară cu un candidat unic care să trimită în istorie PSD, acest grup infracțional organizat, al cărei primăriță-zero nu a mișcat un pai vreme de 3 ani și ceva.
Dar...știe Voiculescu Vlad ca la această ora procentele opoziției în București sunt total diferite de cele din 2016, acum scorurile fiind PNL 34% , USR - Plus 24% ? Dacă nu știe, poate să studieze sondajele recente, se pare că posedă îndeajuns timp.
Make no mistake : orgoliile nu încap atunci când te joci cu soarta a 3 milioane de locuitori ai Capitalei țării. Timpul trece repede și momentan nu văd partidele de mai sus așezându-se la aceeași masă a negocierilor* ( la care ar trebui împărțite și candidaturile la sectoare, și consilierii locali, etc ), ba dimpotriva.
Think about it...

*Desigur alegerile in doua tururi ar rezolva lejer problema

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu