luni, 23 decembrie 2019

Bancuri cu bolșevici : Iliescu condamnă violența din cârja lui Moș Crăciun

O mizerie a bătrânului edec bolșevic urmată de un banc bun, așa cum numai Dumnezeu știe să facă, uneori.
Mai întâi, mizeria compusă de...ghici cine ?
Cele petrecute astăzi, în Piața Universității, arată că nici după trei decenii reconcilierea nu este posibilă. Oamenii de bună credință au obligația morală, indiferent de ceea ce cred despre evenimentele din urmă cu treizeci de ani, să condamne violența.

Nu veti ghici in veci cine a condamnat violenta pe blog dar iata-l...

E nevoie de ceva tupeu ca să condamni violența din cârja unui singur tembel , când tu ești animalul care a chemat minerii la București , de câteva ori. Ce ravagii și câte victime au lăsat în urmă mineriadele, știe tot mapamondul.
Și acum bancul bun : ăla căreia i-a tras o cârjă în cap lui Voican Voiculescu se numește...Crăciun. Are și Dumnezeu momentele lui de umor sănătos.
Altfel dacă mai aveați dubii cu ce jeguri morale avem de-a face dupa 30 de ani de la momentul Decembrie '89 , iat-o si pe nevestica lui Voican, surprinsa intr-o foto chiar ieri : Georgiana Arsene, mai tânăra cu 41 de ani decât bosorogul "dintre metafizică și clitoris" lucrând pentru Sputnik, publicație de propagandă finanțată de guvernul de la Moscova și posesoara unui blog inprimalinie.com , unde înjură non-stop pe oricine nu e cu bolșevicii care o finanteaza...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu