vineri, 27 decembrie 2019

Petardați rumâni sărbătorind Crăciunul

Lică Anghel, de 50 de ani din Belceşti, Iași, aflat sub influenţa alcoolului, a murit, în prima zi de Crăciun, după ce şi-a băgat în gură o petardă aprinsă.
Bun, până aici nimic deosebit, ignorați dezinformările intelighentei prompteriste a Latrinei 3 care în fond se bucură sincer gen "Ura, avem o știre de Breaking News". În fond , aici vorbim doar de selecția naturală prin care Dumnezeu are grijă să mai rărească din când în când retardații de pe planetă.
O să ziceți că e doar un alt moldovean alcoolic ? Fals. De câteva zile, la cele mai insolite ore din zi sau din noapte, bubuie petardele prin București.
Personal m-am trezit vag șocat azi dimineață la ora 3 ( trei ) când cine-știe-care pretardat de pe Ostrov ( vezi foto ), zona inconjurată cu zeci de blocuri aflată la doar vreun kilometru de secția 9, a efectuat câteva lansări. Rețineți ora : 3 dimineața .
Chestia asta ar ridica câteva întrebări simple fiindcă , totuși, vorbim de Capitală, nu de nu-știu-care comună din fundul Moldovei : secția 9 Poliție sau Poliția Locală din subordinea Primăriei mai există ? Căci nu se mai manifestă în niciun fel de o bună perioada încoace.
Dar cine să răspundă la ele ?...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu