vineri, 13 decembrie 2019

Ionel Arsene aka prostănacul PSD în șosete revine

Arsene Ionel aka "deputatul în șosete", non-valoare ajunsă celebra datorită clipului de mai sus ( în care a susținut cu tărie că nu s-ar s-ar afla el , dar oricine e liber să-și facă o părere ) e doar un alt PSD-ist care visează umed.
După ce a aruncat pe facebook tâmpenia că "marele Gică Popescu*" urmează să rămână fără "marea" decorație ( „Meritul Sportiv”, clasa a III-a ) s-a trezit a doua zi afirmând că
„În urma presiunilor publice făcute de mine și de foarte mulți români adevărați, Iohannis nu a mai retras decorația acordată marelui român român Gică Popescu.”
Sa luam prostul metodic, oricum nici el nici fanii PSD nu inteleg prea multe
  1. Presedintele Iohannis publicase decretul cu lista pe care nu se afla niciun Gica Popescu inca din 11 decembrie la ora 12:30. 
  2. Prostănacul  a publicat idioticele dezinformări fake-news de mai sus fix pe 11 decembrie la 15:54 si 12 Decembrie la 17:14 asa cum lesne se observă in print-screens. 

De prisos sa mai mentionez ca imbecilitatea lui Arsene a fost preluata de cuplul de clowni expirati Badea & Ciutacu al caror IQ e similar cu cel al postacilor PSD.
Pa și pusi, prostănacilor PSD în șosete, mai poftiți pe la noi...

P.S.* 
Părerea mea despre foarte marele fotbalist Gică Popescu am spus-o mereu : omul fost condamnat pentru o fapta pe care și-a asumat-o, dar a fost condamnat cu executare doar fiindcă a preferat să îi acopere pe mafioții veri Becali. C'est la vie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu