miercuri, 1 ianuarie 2020

Din frustrările unui "maistru" trist : nu "dă" cu petarde de Revelion...

Pot să îi înțeleg pe unii care, ajunși la peste 71 de ani, văd ceva mai difuz totul în jur, mai ales atunci când li s-a prescris vreo medicație greșită.
Totuși un text compus în 31 Decembrie care s-ar dori a fi despre bucuria Revelionului dar conține trimiteri dese la "urinare, violuri ( mai veche obsesie a autorului )" și are un moment culminant cam ca în print-screen, este ceva mai greu de înțeles pentru omul simplu, poate ne-educat corespunzător, dar cu siguranță întreg la cap.




Nu e cazul să întrebăm de unde știe nea maistrul că omul primitiv ieșea din peștera ca să se ( sic ! ) urineze fiindcă textul pare cel mult la nivelul unui homo erectus.
Nici nu m-am mai deranjat să pun link la opera respectivă, nici să semnalez limba română aproximativă prezentă în întreg textul începând din titlu ( "a da cu petarde" nu există, poate "a arunca cu" ) până la jenantele greșeli de clasa a doua primară, fiindcă oricum n-ar mai avea sens , omul pare a pluti într-o lume doar a lui.
Altfel, se știe, azi e pentru refacerea after Revelion party, sorcovit și  de la 12:15 la TVR Concertul de Anul Nou al Filamonicii din Viena...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu