duminică, 28 februarie 2021

În Premier League VAR e de pomană dacă un tâmpit în negru fluiera aiurea

 

”Este o rușine. Știu ce a spus. L-am întrebat dacă pot să execut lovitura liberă și a spus că da. Așa că am executat și am marcat. Doar pentru că a fost pus sub presiune de banca tehnică și jucători, a anulat golul. VAR-ul nu știe ce mi-a spus el mie. Este o decizie oribilă . De ce nu vine și vorbește cu presa, la fel ca mine? De ce nu vine să-și spună punctul de vedere? Niciodată nu fac asta. Se ascund în bula lor și totul este în regulă. Nu cred că știa ce face. De ce a validat golul? Pentru că știa că și-a dat acordul. Nu știu cum s-a implicat VAR pentru că el a oferit confirmarea. Puteți să vedeți pe video” - Lewis Dunk 

 

Lee Mason e numele idiotului in negru care la doar două săptămâni după ce fusese trimis în Championship pentru două decizii greșite luate în camera VAR,  a comis-o iarasi ieri anuland în mod total aiuristic golul egalizator al lui Brighton din prima repriză a meciului cu West Bromwich Albion. Fara legatura cu rezultatul, Brighton s-a batut singura ratand doua penalty-uri dar prostia ramane.

Arbitrul - 49 de ani - a anulat, apoi a validat pentru ca în final să anuleze din nou lovitura liberă executată rapid de Dunk - schimbându-și mereu decizia cu ajutorul VAR acolo unde se afla Simon Hooper, cel care a decis că Mason a fluierat înainte ca mingea să ajungă în plas. 

De aceea ma intreb : cand decizia e luata de un om, VAR ( cu alti oameni la butoane )  la ce mai e bun  ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu