joi, 25 februarie 2021

Miniștrii lui pește USR-ist : Năsui, fără nicio treabă prin Ministerul Economiei plus Stelian Ion & Voiculescu Vlad

Stire  : Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a semnat joi mai multe ordine prin care și-a delegat atribuțiile către secretarele de stat Simona Carmen Fătu, Valentina Saygo și Daniela Nicolescu, începând cu 18 februarie. Practic, acestea ar urma să avizeze, aprobe și semneze, în numele ministrului, actele administrative care vizează domeniile pe care le-a primit fiecare. Simona Carmen Fătu va fi cea care se va ocupa de companiile din subordinea ministrului. Nu este clar ce atribuții îi rămân ministrului.

Stelian Ion si Voiculescu Vlad au urmat fix același tipar ( nota bene, deloc ilegal ) dar în mod firesc se pune întrebarea : de ce mai stați în funcția de ministru, băiețași, daca tot nu vreți să răspundeți pentru nimic si alții semnează pentru voi, doar pentru titlu și avantajele functiei ?

 




 

 

De fapt e mult mai simplu :  daca iese bine,  apare ministrul și își arogă meritale, dacă nu...secretarul de stat e de vină ! Metoda a fost patentată mai demult de Udrea lui Basexu și Firea PSD.

Dar nimic nu mă mai poate mira, așa e cand trimiți la ministere "oameni noi" habarniști aka fricosi care nu au condus nimic toată viața...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu