luni, 1 martie 2021

Șoșoci celebri din Rrromani(a) : la ziua lui Șelaru Andrei aka Selly cu Tzancă Uraganu

 


  • "Stire" : Vloggerul Șelaru Andrei aka Selly a fost amendat de politie dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere ( 20 de ani )  intr-un local  din Snagov alaturi de manelisti.

Ok, perfect si care ar fi  noutatea ? Ca micul papagal are nevoie constant de reclama si din acest motiv si-a etalat prostia pe Instagram alaturi de pseudovalorile  maneliste ale tineretului roman din secolului XXI ? 

Make no mistake, e doar un alt șoșoc*, dintre alte milioane de șoșoci*, care simte nevoia sa se mandreasca cu amicii manelisti, ei fiind de obicei doar "vedete" fabricate de online. Acum, că omul e doar un sfertodoct e una, sa fie la el si la prapaditii care se uita in gura lui, dar ca trebuie să se dea in spectacol e doar o dovada a nesimtirii nemasurate a oricarui mitocan. 

 

Dupa tot acest circ, va fi sunat de toate latrinele TV -  fiindca doar cu asa ceva  se ocupa "presa" -  cu popularizarea oricarui rahat produs de online. Acesta este produsul, un idol al puștimii netului,  modelul milioanelor de needucați din țara asta veselă, el si altii ca el ii vor conduce in curand, puteti sa trageti apa, acum…

*  șoșoc - ( fem.) șoșoaca   by DEX 2031 : mitocan de obicei manelist cu educatie medie si mult tupeu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu