joi, 18 februarie 2021

Finii cunoscători de artă se regăsesc doar în PSD & latrina Ghiță TV : Ciolacu vs Clotilde "Drăcoaice în pielea goală"

”Nu sunt critic de artă, dar nu știu cât de oportun este să fie femei dezbrăcate în holul unei instituții publice. Ea nu cred că a aflat cu ce se ocupă primarul. Poate acesta este progresismul neomarxist. Românul intră, își face cruce și pleacă: ”o fi primăria, nu o fi!”. ”- Marcel Ciolacu, la latrina Ghita TV de vorba cu Victoras Tonomacu pe tema de aici

 







 

Mai intai se gaseste un rafinat amator de arta in persoana alaturata, caracterizata ca fiind "avocat", dupa care google search arata ca este vorba de fapt doar  despre un client fidel al latrinelor tv , tip care are si pareri de fin cunoscator de arta si cum alta treaba nu prea are pozeaza statui pe unde poate. Dupa care 1001 de latrine pe surse se alatura corului de indignati ai PSD in frunte cu Ciolomacul sef care vede doar femei dezbracate, semnal serios ca are nevoi de alta natura.

De fapt era vorba de expoziția "Dincolo de canon. Noua sculptură azi" din  holul  Primăriei Sectorului 1 care " își propune să prezinte unele dintre cele mai inovative modalități de exprimare artistică din creația românească de azi propuse de artiștii sculptori/sculptorițe: Alin Caracaș, Mihaela Eftimie,etc"

Dar de ce arta mai nene, care arta, ia sa vina repede inapoi Tudorache ca sa expuna colectii de diamante, pai nu ?

 


Nu, chiar nu ai cu cine, zici PSD si tragi apa in latrinele lor mass-media...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu