miercuri, 3 februarie 2021

Moartea care vine la un Botez şi cei 1001 de întelepţi / nebuni comentatori

Printre milioanele de tragedii care se intampla zilnic pe Planeta, am inregistrat zilele trecute o alta : un bebeluş de şase săptămâni din Suceava, care ajunsese la spital duminică în stop cardio-respirator la scurt timp după ce a fost botezat prin scufundare în cristelniţă, a murit luni dimineaţă, în jurul orei 6:00. 

Acum, toata lumea stie : nimic nu excita mai puternic neuronul romanului, de la Vladica pana la opinca, de la politician pana la filosof, de la gurnalist pana la comentac facebook, de la varsta de 12 pana la 101 ani si pana la informatorul Mache ( see pic ),  absolut nimic nu este mai comentabil decat moartea si, cand e implicata si Biserica, cu atat mai mare pare entuziasmul,

Bref, o avalansa de ticneli, de la preotul satanist si pana la biserica nazista emise intr-o veritabila apocalipsa  de pareri. Cui prodest ? Aveti idee cati bebelus mor zilnic de foame pe Terra ? Google it.

Astea fiind zise, nu am idee, nu ma intereseaza, nu dau doi bani pe aberatiile care apar zilnic si  raman la pasiunile mele. 

Apropo, in ciuda informatorului Mache aka Teodosie  : nu vi se pare ca botezul parca arata totusi mai normal  la catolici  ?  




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu