luni, 8 februarie 2021

Alo DNA ? Filiera PSD Onțanu - Ciuclea - Pandele Firea încă operează

In timp ce panarama din Voluntari nu a avut nicio greata sa apara langa escrocul Tudorache si sa ceara demisii pe baza unor fake-news, puteam citi ca...

 "Primarul Firea a emis în 2019 autorizația pentru construirea unui imobil de 9  etaje într-o zonă protejată în care sunt permise 4 etaje. Tribunalul a suspendat autorizația în septembrie 2020 la cererea Asociației Salvați Bucureștiul. Am trimis Poliția Locală și au oprit lucrările, aplicând hotărârea Tribunalului de suspendare a autorizației, care este în vigoare", spune Nicușor Dan.

Bref :  Gabriela Firea a autorizat acum aproape doi ani construirea unui bloc de 9 etaje pe strada Vasile Lascăr din centrul Capitalei, printre case de peste 100 de ani vechime, strada fiind zonă protejată, cu mai multe clădiri monument istoric, iar cea mai înaltă clădire din jur are maxim 4 etaje. 

Potrivit panoului de șantier, beneficiarul construcției este Ciuclea Georgescu Dumitru, ginerele patronului de la Supercom, Ilie Ciuclea, fost senator PSD, apoi vicepreședinte UNPR. Prima autorizație fusese dată de Primăria Sectorului 2, în 2008, în timpul mandatului lui Neculai Onțanu

Vede cineva material en-gros pentru ca DNA sa se autosesizeze sau e nevoie ca Nicusor Dan sa ii roage frumos, in scris  ? 

Caci, in urma mandatului madamei,  s-ar gasi destul  material , slava Domnului...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu