joi, 4 februarie 2021

Sectorul 1 a scăpat de mahalagiii Firea & Tudorache ca să dea de la scandaleuse Clotilde și USR ? Felicitări PNL...

Sunt 10 întrebări. Pentru toate acestea am un singur răspuns: USL trăieşte la Sectorul 1! Şi trăieşte bine. Pentru că leadership-ul organizaţiei PNL Sector 1 urmează alte interese. (...)  Ar face bine domnul Ilie Bolojan şi domnul Emil Boc (pentru ambii întreaga mea admiraţie) să le ofere acestor falşi liberali o lecţie despre administraţia publică. Au mare nevoie"- Clotilde pe facebook ( unde deja are profil privat)

De fapt, ce facuse mahalagioaica cu adevarat in sedinta ? Iesise ca sa compuna pe facebook dupa care, atentie ...

 

A dat buzna în biroul viceprimarului PNL, aflat în ședinta de Consiliu, că să anunțe consilierii acestuia că dă afară din primărie viceprimarul PNL și staff-ul ei. Vor fi mutați în altă clădire și au la dispoziție…seara aceasta să se mute.  De ce asemenea gesturi? Pentru că viceprimarul PNL, împreună cu colegii liberali, a îndrăznit să nu fie de acord cu fiecare punct de pe ordinea de zi (de altfel, PNL a votat pentru la punctul legat de spitale și a avut permanent o abordare constructivă și decentă). Păcatul este că echipa PNL a avut “tupeul” să pună întrebări dificile și să ridice probleme delicate despre proiectele de pe ordinea de zi. Și despre halucinantele întâmplări de la ADP, dezvăluite de presă în cursul zilei de azi. După ce a revenit în ședinta de consiliu, explicația primarului Armand a fost această: „v-am făcut o concesie cu acel birou, dar mi-am dat seama că nu apreciați această concesie

 

 

 

 

Dar intre timp  gasca USR se ocupa fix cu ceea ce ii acuza pe restul consilierilor PSD & PNL atunci cand nu  li se aproba aberatiile in consiliul local.

Well, ce pot sa mai  zic? Ati ales-o, acum spalati-va cu ea pe cap #PNL  . ( Unii va tot spuneam de vreun an si jumatate  incoace ca nu ai ce discuta cu iacobinii astia, dar...)
Enjoy, bere si popcorn si nu uitati : Pastile nu vor prinde coalitia impreuna. Abia atunci o sa ai show, Klaus...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu