vineri, 12 februarie 2021

Penalii lui Fritz Dominic & Barna - Cioloș sunt buni în funcții publice ? Tolontan, fă-te ca nu vezi

Este că-i stătea bine USR-Plus -istului Fritz Dominic cu t-shirt ăla  in campania electorala ? Toate bune până a ajuns la cașcaval și ce sa vezi...
Bogdan Nanu , care ajunsese în Colterm pe un post de consilier al directorului, a fost numit director adjunct de către Consiliul de administrație al societății, iar de la 1 februarie 2021 a fost anunțat ca noul director general.
 
„Schimbarea are la bază și experiența vastă în domeniul financiar a lui Bogdan Nanu, cu atât mai mult cu cât în perioada următoare vor fi implementate la nivelul companiei de termoficare măsuri de reorganizare” -  Dominic Fritz.

Dar a ieșit la iveală o condamnare penală ,  noul director Colterm  folosise în interes personal banii unei firme pe care o administra , din contabilitate lipsisera peste 450.000 de lei. (  în 2001, erau bani seriosi ) si în 2004 Nanu a fost condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare condiționată și termen de încercare de doi ani și șase luni.

Nu face nimic, si-a cerut omul scuze fiindca era tanar si naiv si...tot inainte, USR-Plus , hai cu mai multi  "Penali in functii publice" !

Chestionat, fritzul a raspuns ca Nanu e membru Plus si ca nu stia de condamnare. Pe facebook  nu a mai scos o vorbulita, postacimea oricum ii aplauda orice aberatie. 

In rest sula si caciula, e ales, nici in cur nu il mai doare patru ani si penalul va ramane in functia publica in care l-a numit PSD , ah scuzati, USR...

Si, mai ales, Tolo, fa-te ca nu vezi !



 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu