joi, 11 februarie 2021

Gura bate curul lui Florin Cîțu , PNL & coaliției

Față de legea pensiilor aflată în vigoare, care prevedea ca la 1 septembrie 2021 punctul de pensie să fie de 1875 de lei, ordonanța de urgență adoptată miercuri prevede că punctul de pensie va fi egal cu această sumă începând cu 1 septembrie 2023. ( n.m. sper ca e o eroare , stiam 2022 )

”Mărirea pensiilor cu 8% era în programul electoral, nu în programul de guvernare. Punctul de pensie în 2021 e mai mare decât cel de anul trecut. Nu îngheață nimeni pensiile !”

 

Facts : 

  • - desigur, pensiile sunt mai mari decat anul trecut ( garantez cu capul, am o mama pensionara, stiu bine cifrele, fiind marite abia in septembrie '20 sub presiunea alegerilor )  dar cum nu ingheata daca le mentii in anii 2021 si 2022 la acelasi nivel ?
  • - e chiar jenant daca nu de-a dreptul idiotic sa spui ca programul electoral  nu e programul de guvernare cand ai fost votat pentru primul si pentru al doilea partenerii nu s-au opus la majorarea pensiilor, ba dimpotriva.
  • - sa amani cu doi ani  ( ?!? ) legea pensiilor e de-a dreptul o batjocura majora
  • - dar atunci cand n-au avut sange-n instalatie sa se atinga de sporurile nesimtite ale bugetarilor, nu mai avem ce discuta
Si, uite-asa, PSD marcheaza puncte electorale gratuite fara sa miste vreun deget.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu