marți, 9 februarie 2021

5 minute de vitejie cu panarama* Pandele - Firea și un valet deputat la ședința consiliului local al sectorului 1

 

Madama Pandele-Firea  – care este senatoare și nu consilieră locală – s-a prezentat ieri la o ședință a Consiliului Local Sectorul 1 ( convocată de PSD-iști si la care doar ei erau prezenti ) alaturi de valetul personal Dan Cristian Popescu care i-a făcut poze.

God knows, repet, ca nu imi place deloc de madame Clotilde Armand  dar  vad rosu la panarama*  din Voluntari si slugile ei penalo-traseiste asa ca ii dau dreptate primaritei USR

 “Astăzi am avut o vizită la Primărie. Un grup de parlamentari PSD în frunte cu dna. Firea (domnul parlamentar PSD cu diamantele nu se regăsea în acest grup). De ce au venit? Propagandă și ipocrizie. (...)Au vorbit singuri. La propriu. Sala era goală. Pentru că USRPLUS, PNL, PMP n-au participat la acest circ mizerabil mediatizat de PSD. Așadar, rămâne cum am stabilit… dnă senator. Nu se taie finanțarea banilor de la spitale așa cum fals ați declarat. PS Stimați pesediști, sunteți ultimele persoane din România care au căderea morală să vorbească despre spitale sau despre lipsa finanțării din Sănătate“.

 

Ei, atunci hai sa sa incheiem prezentand unica realizare a PSD in mandatul de tip -panarama* : spitalul - macheta


 

Doar atât adăuga : decât văd panarama* PSD,  mai bine o văd la primărie pe șoșoacă.

În fond, între cele senatoare există doar o diferență de greutate.


  *panarama DEX :  6 Spectacol de bâlci cu vizionări de panorame (1), cu scamatorii, cu reprezentații acrobatice etc. 7 (Pex) Baracă unde se dă un astfel de spectacol. 8 (Fam; îe) A (se) face de ~ A (se) face de râs. 9 (Fam) Ceartă care atrage pe curioși Si: (fam) bâlci, teatru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu