luni, 1 februarie 2021

Securicii USR - două cazuri în oglindă

  • Octombrie 2019 - CNSAS o acuza pe Roxana Wring, fosta sefa a USR Bucuresti, ca a colaborat cu Securitatea si  USR anunta imediat, fara vreo decizie a unui tribunal, ca Roxana Wring nu mai este membru USR . "Partidul nostru are criterii clare la admiterea membrilor si nu accepta fosti colaboratori ai Securitatii."  anunta Barna Dan.  In locul Roxanei Wring, la sefia USR Bucuresti a ajuns  Claudiu Nasui.
  • Ianuarie 2021 -  Nasui Claudiu, ajuns acum ministrul Economiei, o propune consilieră la minister pe Claudia Florina Prisecaru, care are o decizie de colaborare cu Securitatea, dată de prima instanță. "Asa, și ?" spune Năsui, "dacă va fi o decizie definitivă, atunci o sa regândim întreaga strategie". Barna Dan, ajuns si el vice-premier, tace adânc.

 

"Așa , si ? " Și uite-asa, vom ajunge ușor-ușor, pas cu pas,  la "Altă întrebare"  fiindcă...

„Ce a fost va mai fi, si ce s-a facut se va mai face, nu este nimic nou sub soare… totul este desertaciune si goana dupa vant.”- Eclesiastul

Evident că episodul a luat sfârșit prin retragerea informatoarei dar el subliniază cabotinismul șefimii USR în două situații identice. 
Ce așteptări mai aveți de la ei ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu