vineri, 17 ianuarie 2020

Când jurnalistul Moise se ceartă cu politicianul Guran

„...din toamna lui 2018, am lucrat cu ei la programe, separat, și cu USR și cu PLUS” 
”Nu detest nimic mai mult decât un jurnalist care își abandonează meseria pentru a intra în politică” (Moise Guran - 2015 ).
  • - Paginademedia.ro: Și din ce trăiești? - Moise Guran: Din rezerve. Când n-o să mai am bani, o să mă angajez la o corporație, ceva.

Well, acum, ce pot sa mai adaug ? Trecand peste chestiunea "rezervelor" ( sunt chiar curios cat reprezinta , dar raspunsul il vom putea afla doar  dintr-o declaratie de avere, imediat cum politicianul Guran va candida in alegeri ) totul este doar un balci dambovitean. Deh, la vremuri noi, oameni noi cu obiceiuri stravechi, nu ?
- Jurnalistul Moise îl detestă pe politicianul Guran pentru că a intrat în politică. Politicianul Guran îl apără cu înverşunare pe jurnalistul Moise spunând că "pentru schimbare trebuie implicare", sătul fiind de "politicieni ipocriți".
- Jurnalistul Moise spune că Barna distruge USR. Politicianul Guran ( alaturi de Barna, the man himself ) susține înscrierea în USR a lui Moise Guran.
- Jurnalistul Moise  însa îl face praf pe Guran aducând în atenție faptul că este nu doar ipocrizie ci chiar un fel de escrocherie să te declari jurnalist independent.  Moise, vreme de vreun an si jumatate, a fost în casa USR, unde nota bene, mai făcea şi scandal fiindcă, vezi Doamne, nu voia Iohannis să participe la dezbaterea organizată de...el, în timp ce mintea publicul fara nicio problema pretinzând că e "jurnalist independent".
Grea misie , misia de jurnalist acoperit neicusorule, Moise şi Guran stiu mai bine "de ce".
Şi cu asta, basta, de ajuns despre Moise Guran, prea multă atenție pentru un nimic şi, de fapt, nimic nou sub soarele dambovitean.
Dar nimicul produce nimic, ne-a spus-o Shakespeare...
PS
Alt nume consiliat de ex-"jurnalistul" Moise , nu cu mult timp inainte de a i se pune bratari la maini, vedeti in foto.

Cand  prostanacul USR de la finalul postarii trecute e  ( probabil ) consiliat tot de Guran Moise, totul devine clar : atat ii duce capul si procentele vor vorbi pentru ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu