marți, 28 ianuarie 2020

Realizări pentru bucureșteni : lupta primăriței generălese zero-catastro_Firea cu gripa și...țevile Companiei Municipale TermoenergeticA SA



O zi ca oricare alta , din activitatea "duamnei primar general"
In timp ce directorul executiv al Companiei Municipale Termoenergetica SA, Alexandru Burghiu explica savant ca :

"S-a spart acolo o bretea a unei magistrale. Presiunea  era de 3 atmosfere. Iar fiecare atmosfera inseamna ca apa se poate ridica la 10 metri inaltime..." 

Simplu, un fleac, s-a autociuruit teava nea directore. Ce responsabilitate sa ai tu sau Firea?!? Lasa sa se bucure locuitorii de caldura si apa calda intrate pe...geam.
Ce facea in timpul asta madama din Voluntari ? Trona in capul mesei ca motul pe cac...savarina, evident live la Latrina 3, intr-un "comandament de urgenta impotriva gripei" in care a decis...

”STB nu are atribuţii, călătorii sunt responsabili de sănătatea lor, dar vine în plus în ajutorul populaţiei. Vom stabili care este modalitatea urgentă, dar legală, de a achiziţiona un număr mare de măşti sanitare. Nu este obligativitatea primăriei sau a STB, dar facem acest lucru pentru a proteja populaţia”.

Ati prins ideea, da ? Nici inchiderea scolilor, nici STB si evident nici ea, madama - primar, nu au vreo obligatie dar...de ce nu s-ar da in stamba la live la tv ?
Cu balena albastra a rezolvat-o fara probleme, acum urmeaza eradicarea gripei, poate, cine stie, tot alaturi de CRBL


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu