miercuri, 22 ianuarie 2020

Nicușor Dan o viață pentru o idee : primăria și "un partid făcut de niște prieteni"

Candidatul independent, susținut de USR București pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a explicat informația că și-ar fi făcut un partid politic precizând că partidul Uniunea Forțelor Locale este constituit de trei persoane apropiate care i-au spus că poate folosi partidul, dacă are nevoie


Deci omul e un  independent care are in buzunar un partid de rezerva in caz de nevoie si  susține că a discutat cu președintele PLUS, Dacian Cioloș, o eventuală fuziune a Alianței USR-PLUS cu UFL.  Uniunea Forțelor Locale a fost înființat în urmă cu un an de Nicoleta Teodorescu, Elena Victorița Enescu și Alina Dimache.
Daca are careva vreo vaga idee cine sunt amicele lui Nicusor, sa-mi spuna fiindca nici macar google nu auzise pana ieri de ele. Altfel, ma abtin de la orice comentariu dar, foarte serios, eu nu pot vota asemenea glume de candidati, indiferent de consecinte.
Daca se gaseste o alternativa valabila e bine , daca nu, n-aveti decat sa muriti de frig in case admirand toapa Latrinei 3 vs salvatorii independenti.
Totusi, inca nu ma pronunt, am rabdare asteptand sa evaluez  candidatul PNL...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu