sâmbătă, 25 ianuarie 2020

Bancurile lui Cristoiu : când s-au întâlnit popa prostu' și anonimul "de la Londra " sau cum l-au dat de gol "fătucile" pe maestrul din Găgești Deal



"Traian Horia de la Londra"  a existat mereu doar în imaginația nocturnă a bloggerului "coroiu" și în rest zero, nimic pe nicaieri, nici macar google nu a auzit de personajul respectiv, dar chestia asta ( ignorata de presa, care insa intrebata o confirma in corpore  "pe surse" ) a devenit certa, de ieri.
Fara sa ma opresc la suita de elucubratii din text subliniez doar atat


  1. Popa Cristian-Vasile Terheș e europarlamentar PSD ( de unde PNTcd ?! ) fiindca pe lista PSD a fost ales  la dorinta mentorului-sef al Latrinei 3 alaturi de podoabele Carmen Avram-Ursu si Maria Grrapini. 
  2. "fătucile" din textul care s-ar dori "interviu" demasca 101 % autorul real al textelor semnate "Traian Horia de la Londra" , expresia fiind un  trademark traditional Cristoiu Ion.


Acestea fiind zise, totusi , dacă nea maistrul de la Gagesti Deal e capabil să dovedească cum că "Traian Horia de la Londra" există la modul real, n-are decât să mă dea în judecată ( alături de gigelușul respectiv care va trebui să apară în carne și oase ) pentru luare la treișpe - paișpe .
Evident că alăturat se poate admira textul integral, publicat la 00:29 cu autorul "Traian Horia", ca să n-avem discuții dacă între timp va fi modificat.
Despre popa Terheș, numai de bine și îi dorim însănătoșirea grabnică a unicului neuron, desigur sub atenta observație a securiciului-varan Felix. Despre "divizia Presă" poate că am să revin doar după ce observ cine preia postarea fake.
Să trăiți tovarăși gradați, mai serviți patria și partidul unic ? ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu