vineri, 17 ianuarie 2020

Le-a tras Sică o mandolină în cap PSD-istilor să nu o poată duce. Plus : un papagal USR

Duios alintat Sică Mandolină ( porecla pusa de cine altul decat de Traian Petrov Basescu ) premierul Ludovic Orban a dat cu chitara in capul PSD,  indeajuns ca sa le sune mult si bine din Olt pana in Teleorman.
De ce ? E foarte simplu motivul pentru care se dau cu capul de toti peretii facand spume zilnice fabricile de fake-news din presa amploiata a PSD ( chirieaci, ciutaci, bublii-pe surse , catavenci , latrinisti trei & restul faunei  )
Guvernul PNL si-a asumat raspunderea pe alegerile locale in doua tururi si PSD, volens-nolens, a anuntat o iminenta motiune de cenzura . Perfect, felicitari.
Numai ca, daca motiunea va trece ( si ceva sanse ar exista ), cum alta majoritate va fi extrem de greu de incropit si PSD declarat deja ca NU va numi un premier propriu, adio, calea anticipatelor e larg deschisa. Cum cele mai realiste scenarii dau un PNL la 35-40% si un PSD la un maxim 20% vom avea o primavara distractiva.
Frumoasa mandolina , este ma Ciol(om)acule ? Ia sa vedem ce alegi...
PS
Evident ca a sarit imediat un Gica-contra dar nu al PSD ci al USR, partid care se mira de ce se duce in jos de la 15%...Cand ataci PNL non-stop, partid care face, e cert spre ce te indrepti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu