vineri, 31 ianuarie 2020

Dacian Julien Cioloş : "Nu fur USR"

...va trebui o confruntare de idei cu PNL, pentru că foarte probabil vom putea fi în situaţia să guvernăm alături de PNL.
Mai mult decat hazliu micutul Julien, le petit ami de Macron, la Adevarul


- V-a deranjat faptul că Dan Barna a propus raportul de 3 la 1 pentru locale în favoarea USR ? Negocierea USR pleacă de la raportul de 3 la 1. Negocierea dvs. de unde pleacă ?  D.J.Ciolos - Nu se pune problema că m-a deranjat. Algoritmii ăştia nu prea îşi au sensul când vrei să convingi electoratul. Nu ştiu, întrebaţi-l pe el ( n.m. Dan Barna ) de ce a considerat necesar


- ”Dan Barna este o catastrofă pentru alianţă” a spus Valeriu Nicolae ( din echipa lui Vlad Voiculescu )  D.J.Ciolos :  - Eu vă asigur că indiferent ce va propune PLUS sau USR, vom ieşi cu varianta care este acceptată de ambele părţi. Deci Dan Barna poate să propună orice crede de cuviinţă.

Sigur e doar ca Zachmann, mai mult decat binevoitor, a omis intrebarea cea mai simpla cu putinta.
Hai sa zicem ca, in conditiile in care sondajele sunt aproape de adevar, nu mai poate fi vorba de PSD la vreo guvernare dupa proximele alegeri ( probabil anticipate, prin preajma Pastelui ). Dar despre ce alianta de guvernare putem vorbi dupa aceea, intre PNL si...cine ?
Cu un USR-Plus care inca nici macar nu e partid, o doctrina clar asumata nu are  si nici un program economic ? Hai sa fim seriosi.
Predictie : USR-Plus va declina orice oferta de guvernare, fiindca si-ar pierde principala vocatie : aceea de gica-contra fluieratori de pe margine ai jucatorilor din teren.
Si aceasta atitudine nu le va asigura niciodata succesul masiv in alegeri...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu