duminică, 19 ianuarie 2020

PSD nu e mort, PSD se transformă : Onțanu - reîntoarcerea gheneralului-caporal

” La sectorul 2 decizia politică pe care am luat-o este să-l avem ca și candidat pe domnul Mihai Toader, actualul viceprimar al sectorului 2, membru PSD (…) Agreează și dumnealor ( UNPR n.m. ) această candidatură ...” – Dragnea Liviu Nicolae in 2016, in prezent detinut la Jilava

Toader Mugur Mihai, nume pe care nu cred ca-l cunosc 80% dintre locuitori,  este ( inca ) primarul sectorului 2 şi fratele preşedintelui PSD Ssector 2, deputata Rodica Nassar. Mentorul etern al PSD, Iliescu Ion ar fi numit chestia asta : edil de cumetrie.
Dar cum, asemenea duamnei primar general catastro-Firea, baiatul  asta n-a fost capabil nici macar sa termine ceea ce a inceput Ontanu, iata ca asistam acum la revenirea gheneralului-caporal, mai curat, mai spalat de prescriptia dosarului de coruptie,  din partea altei entitati non-existente ADER, i-auzi-l ce viteaz e:
  • "Candidez pentru că Sectorul 2 al Capitalei a fost lăsat în paragină. Merg pe stradă şi mă roagă oamenii să mă întorc, pentru că actuala administraţie şi-a bătut joc de locuitorii Sectorului 2 al Capitalei. De la salubrizare, până la investiţii, edilii actuali nu au făcut nimic. Când voi reveni la Primărie, primul lucru pe care îl propun va fi anularea taxei de habitat, o aberaţie din punctul meu de vedere. Al doilea lucru va fi să propun continuarea proiectelor de infrastructură lăsate de mine şi neterminate de actuala administraţie. Pasaje rutiere, reabilitarea şcolilor şi continuarea anvelopării blocurilor. Din programul propus în campania electorală nu au reuşit să realizeze nici macar un procent de 10%, este de neînchipuit cum îşi bat joc de banii încasaţi din taxe şi impozite de la cetăţeni ... " 
Neculai Onţanu a fost primar al Sectorului 2 timp de patru mandate fiind ales în anii 2000, 2004, 2008 şi 2012.
Si e posibil sa ramaneti tablou cand am sa afirm ( ca rezident al sectorului ) : are dreptate 100% in tot ce afirma...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu