sâmbătă, 11 ianuarie 2020

Famiglia Pandele-Firea din Voluntari - PSD Ilfov își laudă valorile

Angelica Cobzaru, sora "duamnei primar general" Pandele Firea, era directorul de cabinet si consilier principal al Comisarului General al Gărzii de Mediu, Gabriela Dorojan, care ieri și-a dat demisia în urma unei discuții cu ministrul Mediului. Aceasta era explicația simpla a  faptului că în mandatul Gabrielei Firea, Garda de Mediu nu a aplicat nicio amendă Primăriei București pentru depășirile privind calitatea mediului.
Însă, ca de obicei, distractiv a fost deja proverbialul mahalagism al procesomanei care, printre deja obișnuitele amenințări cu reclamații și plângeri penale, și-a pus mâinile în șolduri și a slobozit pe gurița-i zglobie :
Sora mea, nefiind agramată, având două facultăți, (...) nu mai poate să lucreze în domeniu. (...) Ea a avut oferte și propuneri de a fi mult mai mult decât de a fi șeful de cabinet al comisarului Gărzii de mediu, dar având în vedere că eu sunt primar general și sunt implicată în activitatea politică, întotdeauna am sfătuit-o să nu accepte aceste avansări pentru a nu se specula că au fost făcute pe criteriul personal și nu pe cel profesional...
Serios ? Pai hai sa-i numaram facultatile distinsei sore dottore Cobzaru Angelica : Literele - absolvite la stat şi Dreptul - la Univ. Ecologica cu doctorat la...Craiova in 2011. Cariera : in 2003 a început-o la Universitatea George Bacovia din Bacău şi a continuat-o în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Ecologice din Bucureşti ( sursa CV oficial ).
Cam subtirel, oare care sa fi fost propunerile spectaculoase de care pomenea primarita-zero, de la cine, s-or fi batut Sorbona si Cambridge pentru savanta Cobzaru ?
Asta ca sa nu mai pomenesc, en passant, ca prietenul Angelicăi Cobzaru, un pompier specialist în ”Sotokan – Fudocan”, a fost propulsat direct la conducerea a două dintre firmele înființate de Consiliul General București: director la Compania de Pază și administrator la Compania de străzi. Tot cu facultati multe si ala, conform CV. Sau poate cine mai stie ce alte calitati poseda omul...
Alte detalii despre clanul-famigliei Firea care s-a mutat din Bacau in Voluntari gasiti aici
Cam asta e : dacă pe madama Firea a mâncat-o să se laude, presa a cam scărmănat-o la famiglie. C-așa-i în tenis...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu