luni, 6 ianuarie 2020

Când o mahalagioaică e și procesomană...

În mai 2019, Gabriela Firea anunța că îl dă în judecată pe Nicușor Dan și că îi cere 100.000 euro pentru daune de imagine. Dosarul de la Tribunalul București avea numărul 14027/3/2019. În 12 iulie, Tribunalul București a anulat cererea de chemare în judecată pentru neplata cheltuielilor de judecată.
Ce dovadă mai mare de crasă incompetență  decât să înaintezi un dosar în instanță, pe care să îl anunți public,  și pentru care să nu fii în stare să plătești taxa de timbru ?
Dar lista este mult mai lunga : Nicușor Dan, Robert Turcescu, Cristian Bușoi, Ciprian Ciucu, Octavian Berceanu, Cătălin Deaconescu, Roxana Wring , Gigel Știrbu, Cătălin Tolontan , Libertatea - Oana Costea, Mirela Neag, Cătălin Tolontan și Răzvan Luțac, Irina Zamfir, Caramitru Andrei, etc, etc...
În timp ce procesomana își satisface micile-i pasiuni din banii publici, turcul primăria plătește fiindcă pierde procesele în serie ( doar două "victorii" dar nici acelea definitive )
Curtea de conturi nu vede, n-aude și Ciolo(m)acul șef al PSD ne spune că rezultatele candidatei "se simt". Așa e, mai ales în apartamente când e frig, prostănacule. Despre poză, mai vorbim în campanie...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu