duminică, 26 ianuarie 2020

Epidemia...pandemia...și prostia psihotică în masă...

...dupa care lumea va găsi altceva ca să se sperie bine.


Asa incheiam ieri postarea despre IQ-ul de pe Terra ca astazi sa vad la Mediafax ( si multe, multe alte situri ) stirea de mai sus ?
Wow, iata noua Apocalipsa, mi-am zis : gripa printr-un virus nou !!! Si totusi dracusorul ingineresc din mine m-a trimis la cifre poate seci si/sau reci dar care nu mint.
Facts : pana ieri, in China murisera 41 de insi din cei aproximativ 1,4 miliarde.
Orasul Wuhan are vreo 11 milioane de locuitori cam cat jumatate din Romania. Anul trecut, in Romania, au murit de gripa “clasica” 34 de persoane.  Si, mai ales, vorbim de China, acolo unde doar Mao a facut vreo 50 de milioane de victime ( Marele Salt Inainte & Revolutia Culturala  in anii '60 ai secolului trecut ) si atunci nu s-a mai panicat nimeni, ba chiar Occidentul a asistat impasibil. S-au uitat toate acestea in doar 60 de ani ?
Acum in 2020 ? ”Vreau să intrați în panică!”, striga Greta Thunberg în urmă cu vreun an. Well, aceasta este ideea de baza, pretextul nu mai contează. Ingropati-va in  adaposturile individuale, Apocalipsa e chiar dupa colt...
Ori keep calm si recititi Hamlet 😎
„...dacă se va întâmpla acum, nu se va întâmpla mai târziu ; dacă nu se va întâmpla mai târziu, se va întâmpla acum. Totul e să fii pregătit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu