duminică, 19 ianuarie 2020

Glume cu marii comici ai online-ului USR-Plus : Cioloș & Barna

  • Mai repede de un an, din punct de vedere juridic, fuziunea dintre Plus si USR nu avem cum să o organizăm, pentru că urmează două rânduri de alegeri  
  • Multă lume întreabă de ce s-a mai făcut un partid când exista USR-ul. Păi pentru că noi avem aproape 18.000 de membri, atingem un tip de electorat pe care USR nu l-a atins.
Deci de la Bruxelles, unde a ajuns fiind cocoțat primul pe listă de Barna fără absolut nicio consultare cu USR-iștii, Dacien Julien le dă cu tifla acestora : ia, mai ușor & ciocul mic, noi avem 18,000 de membri nu 8,000 ca voi.
Ce să mai zic : posibil să fie așa, dacă adună de prin cimitire și membrii decedați ai familiilor acestora e chiar foarte posibil. Dar când ai copiat listele de semnături #FărăPenali, poți să te lauzi oricum ai chef.
Altfel e simpatic foc acest cuplu de mari comici care, însumând împreună 26-30 mii de membri in toată țara, lansează candidaturi pe bandă rulantă, dar cer imperios PNL-ului care posedă 45,000 membri cotizanți doar în Bucureștinu facă același lucru ?!?
Bravos națiune, curat democratic, coane Cioloșică... 😉

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu