marți, 21 ianuarie 2020

Propunerile lui Catalin Predoiu pentru noii șefi ai Parchetelor: Gabriela Scutea - Parchetul general, Crin Bologa - DNA, Giorgiana Hosu - DIICOT

  • Gabriela Scutea – Parchetul General este în prezent magistrat la Parchetul Curţii de Apel Braşov şi fostă adjunctă a Laurei Kovesi, la Parchetul General. Scutea este unul dintre magistraţii care a protestat faţă de modificările din Justiţiei făcute de către PSD. Ea a fost respinsă de Tudorel Toader pentru şefia Ministerului Public. 
  •  Crin Bologa – DNA este prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj. În 2005, pe când avea doar 33 de ani, Bologa a devenit şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţiei – Serviciul Teritorial Cluj, devenind cel mai tânăr procuror din ţară ajuns într-o funcţie atât de importantă. Bologa şi-a început cariera ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru ca din 1999 până în 2005 să fie procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj. Până la începutul anului 2008, a condus DNA Cluj 
  •  Georgiana Hossu – DIICOT este, în prezent, adjunct al instituției. Procurorul are peste 20 de ani vechime, ea activând ca adjunct al DIICOT în perioada 2013-2015, după ce, anterior a condus vreme de cinci ani Serviciul de combatere a macrocriminalităţii economico-financiare al instituţiei.
Cătălin Predoiu a anunțat că propunerile lui vor pleca , miercuri, către CSM, pentru avizare, urmând a fi trimise, apoi, președintelui Klaus Iohannis.
PS
Semn bun : presa aservita PSD deja face clabuci criticand 😎😉propunerile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu