miercuri, 8 ianuarie 2020

The Gentlemen

The Gentlemen, action - crime - comedy , scenariul si regia  Guy Ritchie cu Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Hugh Grant, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan.
De la scenarristul-regizor Guy Ritchie soseste  un  action comedy care s-ar dori sofisticat, urmarind-ul pe expatriatul american Mickey Pearson ( Matthew McConaughey ), tip care a construit ( din marijuana ) un imperiu extrem de profitabil la Londra. Când apare pe piata zvonul că ar vrea sa vanda si să iasă din afacere pentru totdeauna, ideea declanșează comploturi, scheme de mită și șantaj în încercarile de a-i fura domeniul.
Prezentând o distributie de staruri, condusa de Matthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Hunnam, Michelle Dockery și Colin Farrell, Guy Ritchie a scris cu abilitate un scenariu destul de familiar, poate și revigorant sau uneori chiar amuzant, cu replici mai destepte și cu mai putin machoism decât in alte filme mai vechi. Violența joacă în continuare un rol cheie, dar apare mai ales in afara decat pe ecran, iar numărul victimelor este surprinzător de scăzut.
Well, premiera e pe 24 ( weekend-ul din proxima mini-vacanta ) momentan avem doar un cam-version destul de ok, vizionabil aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu